Footer menu

Region OAMEs regionmöte

Fredagens regionmöte under Världsmötet 2017 i Perth

Text: Cecilia Browning, RO OAME

Under OAMEs RM i Perth; Foto: Tina O'Malley

Under OAMEs RM i Perth; Foto: Tina O’Malley

Under fredagen var det förstås dags för regionårsmötet — och eftersom vi var i härliga Perth hade vi 12 timmars tidsskillnad, någonting som det var svårt att tro, eftersom våra diskussioner under förmötet var oerhört produktiva och livliga. Det är högt i tak i OAME, och vi lyssnar, funderar och diskuterar — och gemensamt formulerar vi lösningar och förslag. Det kan gälla problem som alla avdelningar har, det kan vara förslag till förändring som vi lägger och sedan tas upp på Internationals styrelsemöten, eller helt enkelt en god ide.

Det är så inspirerande att träffas, och vi önskar alla att vi kunde ses oftare, och att alla medlemmarna kunde vara med på plats och dras med av entusiasmen som alltid finns under världsmötena. Det var ett oerhört välorganiserat och lockande program, vilket gjorde att vi fick nöja oss med endast ett par åhörare under den formella delen.

OAME-regionen sträcker sig i USA från Boston längst i norr till Atlanta i söder, däremellan finns Philadelphia, New York, New Jersey, Washington DC, Virginia Beach och North Carolina. Vi är oerhört stolta över att under 2016 som region ha delat ut över $51,500 i stipendier och donationer. Nästa år diskuteras det att ha ett gemensamt regionmöte i USA, för att återigen få ta del av den energi-injektion som ett stort möte ger.

Region OAMEs styrelse under RM2017; Foto: Tina O'Malley

Region OAMEs styrelse under RM2017; Foto: Tina O’Malley
Från vänster: Lisbeth Boli (AO Atlanta), Lisa Laskaridis (AO New York), Pia Jensen (AO Washington DC), Cecilia Browning (RO OAME, Washington DC), Monica Edqvist (AO Philadelphia), Camilla Mörch (AO New Jersey), Madelene Trolle (AO North Carolina), Lena Saetre-Grant (AO Boston)