Footer menu

Välkommen till Perth 2017

Välkommen till Perth! En tvåmiljonersstad vid Indiska oceanen med flest soltimmar i hela världen, underbara stränder, djur och natur. I väster breder den oändliga Indiska oceanen ut sig och i öster 412 mil tvärs över kontinenten, har vi Sydney.

Perth city; Foto: Luke Austin Photography via Tourism Western Australia

Perth city sett från South Perth
Foto: Luke Austin Photography via Tourism Western Australia

Den 19-22 oktober 2017 är det dags för SWEA Internationals världsmöte i Perth, Western Australia. Arrangör är SWEA Perth, den första SWEA-avdelningen i Australien. Vi har funnits i tretton år men många av våra medlemmar har bott i Perth mycket längre än så och kan ge tips om allt som staden och västra Australien har att erbjuda.

Kommer du hit för första gången kommer du säkert att förvånas över hur utspridd staden är. Perth är till ytan tre gånger så stor som Los Angeles och större än Tokyo. Men tack vare lokaltrafiken är det enkelt att ta sig runt och se alla godbitar som Perth erbjuder. Swan River ringlar genom staden och det finns möjlighet att jogga eller cykla längs floden under palmer med stadens blågrå skyskrapor i bakgrunden eller genom de många lummiga parkerna.

Här kan man andas!

Perth erbjuder dessutom fantastisk shopping, mat och kultur.

Hoppas ni kommer trivas!

Ankomst för deltagarna är onsdag eller torsdag och det kommer att finnas lokala Sweor på hotellen redan på onsdagen. De välkomnar och ger tips om restauranger och sevärdheter i närheten. Vi kommer från och med torsdagen att arrangera utflykter och på torsdagskvällen blir det mingel på vårt konferenshotell Pan Pacific Perth.

Fredagen ägnas åt regionmöten med förmöte för avdelningsordföranden och inbjudna samt eftermiddagens årsmöte där alla är välkomna att vara med. De som inte är med på regionmöten kan ta del av våra utflykter. Det erbjuds både heldagsutflykter och kortare utflykter. På fredagkvällen samlas vi på seglingsklubben South of Perth Yacht Club och äter middag med australiskt tema.

Till världsmötet på lördagen är alla hjärtligt välkomna, men även denna dag erbjuds utflyktsprogram. På lördagkvällen blir det festafton med underhållning i Queen Elizabeths Ballroom i ståtliga Government House.

Efterresan utgår från Perth söndagen den 22 oktober och går till den fantastiska Margaret River regionen med världsberömda vingårdar, god mat, stränder och vågor i absolut världsklass. Vi är tillbaka i Perth onsdagen den 25 oktober .

OBS! Medföljarprogram under VM-dagarna kommer inte att arrangeras.
Däremot kan vi rekomendera en lokal resebyrå som kan anordna aktiviteter och utflykter, se under menyn UTFLYKTER/EFTERRESA – För dig som vill se mer.

Om du vill veta mer om vår fina stad och vad som finns i omgivningarna, titta under OM PERTH & WA i menyn. Hör även gärna av dig via e-post till vm2017(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

VM2017_Australien_LOGGA_052916A-1024

Perth city, foto: Catarina Hansson

Perth city
Foto: Catarina Hansson

Perth by night, foto: City of Perth via Tourism Western Australia

Perth by night
Foto: City of Perth via Tourism Western Australia

Perth City, foto: Kathleen Balson

Perth City
Foto: Kathleen Balson